Afdelingen

Sloebers
De jongsten zijn welkom bij de sloebers (1e-2e leerjaar)
Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding.
Leiding 2008-2009: Hermien Samyn, Matthias Soenens, Hanne Vercaemer en Liedewij Verhaeghe

Speelclub
De chirorotten van het 3e en 4e leerjaar zijn welkom in de speelclub. Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Soms drinken ze grenadine.
Leiding 2008-2009: Elise Nowé, Sabine Peene, Maaike Soenens, Bram Truyaert en Laufeja Verhaeghe

Rakwi’s
De 10- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakwileiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakwi’s zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.
Leiding 2008-2009: Hanne Corne, An Defossez, Louis Peene en Lieselot Vanhoutte

Tito’s
De tito’s (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch tito’s…

Leiding 2008-2009: Bram Corne, Vincent De Wulf en Annelies Vanhoutte

Keti’s
De keti’s (14-16) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven ketiblad.

Leiding 2008-2009: Janne De Coene, Ghislaine Peene en Tine Soens

Aspi’s
De aspi’s (17) nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel.

Leiding 2008-2009: Hannes Grimonprez en Riet Vermeulen

Advertenties

Responses

 1. Waar gaat het kamp van chiro aalbeke door dit jaar, 2007?

 2. Het kamp gaat door in Bocholt. Meer info volgt ongetwijfeld nog.

 3. Ik wil graag de groeten doen aan mijn familie:

  louis, sabine en ghislaine

  🙂

  Met vriendelijke groeten
  Veronique Verhofstede
  Chiro Interjeugdig
  De Klinge


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: